Saturday, 7 August 2010

THE LAST AIRBENDER

salam..
best giler!! korang dah tengok cerita ni??
ak tengok malam tadi..midnight pukul 12.45...
waktu2 macam ni pun full...

yang penting, ak keluar dari panggung dengan senyuman and rasa puas hati!
ak tak suka tengok movie yang rasanya tak berbaloi ak duduk 2 jam and beli tiket..
mesti korang pun macam tu jugak kan??

pernah tengok kartun AVATAR??
THE LAST AIRBENDER adalah AVATAR la..
ak dulu mula2 tak minat kartun tu...
tapi kalau dah adik2 ak asyik tengok, ak yang duduk depan tv pun jadi suka..
best!

ni ak listkan pelakon2 dye...

NOAH RINGER as AANG

NICOLA PELTZ as KATARA

JACKSON RATHBORN as SOKKA

DEV PATEL as PRINCE ZUKO

so, pada korang sume yang belum tengok lagi, jengah2 la panggung ye..
cerita ni baru je keluar 5 ogos...
insyALLAH anda semua akan berpuas hati...;)

2 comments:

jeBateja said...

Pehhh....musti tenguk ni....den dulu tenguk AVATAR...ingatkan yg ini...rupanya...lain...adehhh

Anne Boleyn said...

salam..

yep yep mesti tengok sebab hari tu tengok dye nye trailer macam gempak. :)


btw, thanx sebab datang belog anne boleyn tinggal komen. keep in touch yaaa. :)

p/s: jom baca entry MTV Worldstage jom. :)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman