Saturday, 21 August 2010

Kalut!!

salam..
hye semua...
wah......leganyer!! dah habis jadual yang busy untuk minggu ni

ak ada exam INTERNATIONAL TRADE pagi tadi, TEST 1
sesungguhnyer inilah subjek yang ak tak suka sem ni..
kenapa?? sebab banyak sangat shipping term yang ak kena ingat sampai pening dibuatnyer..
berbelit-belit..


kami tak jawab dekat hall coz hall dah diguna untuk test subjek lain
so, jawab dekat L 1 la..
masa diberi 2 jam and dalam masa 1 jam 30 minit ak dah siap!
malas dah ak nak mengadap kertas tu lama-lama, ak terus keluar

ambik la semua barang, pencil case and purse
then, ak keluar dengan senang hati...

bila nak masukkan barang dalam pencil case, barulah ak perasan yang kertas jawapan exam tadi dekat tangan ak!
how come!!
macam mana ni....ni sure kalut nak keluar la ni...
ish...ak dah risau dah takut lecturer tak percaya nanti..

lastly, ak masuk balik bilik exam tu dengan muka tak bersalah and letak kertas jawapan ak dekat atas meja ak duduk tadi...
nasib baik lecturer yang ada dekat dalam tu tak nampak..
fuhhhh!!
macam mana la ak boleh TERBAWAK...adoi.....:s


5 comments:

Lya Colours said...

hahah gila konpiden sampai kertas jwpn boleh bwk keluar ekk

jeBateja said...

Wahhhh...manyak lasat ini amoi...nasib baik lah tak bawak sampai pasar ramadhan...kalau tak...confirm GAGAL....ahakz

mysara said...

kak lya : cnfden terlalu tggi kot..hahaha

jabateja : pasar ramadhan?? adoyai...hbs la....haha

Anne Boleyn said...

salam..

amboi..selambanya masuk balik and letak kertas jawaan. hehe. nasib baik lecturer tu tak pasan. Kalau kak hana pon cuak gile kot. hehe :p

mysara said...

tu la kak...
memang cuak...
tapi nak buat macam mana...:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman