Tuesday, 10 August 2010

Class, College and Ramadhan

salam...
ak kelas padat hari ni coz ganti kelas untuk raya...
tak da la padat sangat sebenarnyer...sampai pukul 4 petang je...

dari semalam sebenarnya ada produksi shooting dekat kolej...
tak da pulak yang ak kenal rasanya...
tapi hari ni ada member ak nampak FIZO! huhuhu.....
ni sure scene untuk student la ni...
yang pasti, diorang telah menyebabkan kesesakkan sikit dekat lobi student...
tak pe la..bukan lama pun....

tadi ak ada kelas IT dekat LAB 4..
bilik berair-cond...ada PC setiap meja..
nasib ak tak on tadi..kalu on, keje ak mesti ke paper hari ni...
lecturer nak buat kuliah, tu tak on PC...

nak dijadikan cerita, time kami tengah khusyuk *khusyuk la sangat* dengar penerangan lecturer tu, lampu dekat lab tu terpasang...
kalau setakat terpasang je tak pe, ni lampu tu terpasang tertutup hampir 3 kali..
padahal tak da student pun yang on or off suis lampu tu...
so kitorang ni sakit mata jadinya..kejap on kejap off...
pelik kan??
huhu....

dikesempatan ini, ak juga ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN pada semua umat ISLAM...
dan semoga kita semua dapat menjadikan ramadhan kali ini ramadhan yang terbaik untuk kita semua..
bersama-samalah kita meningkat amal ibadat..
insyALLAH....;)

3 comments:

mizzbutterfly said...

salam ramadhan :)

jeBateja said...

Salam Ramadhan gak my prennnnnn....kalau ada makanan lebih sila hantau sket ke sapura...ahakz

mysara said...

sapura??

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman