Wednesday, 11 August 2010

Bucket bag @ Beg sampah

salam...
adoi..korang pernah dengar tak BEG SAMPAH??
BUCKET BAG pulak??
kalau sebut beg sampah, mesti dalam fikiran korang beg plastik yang colour hitam tu kan??
bukan ok...

member ak la sesuka hati dye je letak nama beg sampah..
macam2 member ak ni..seluar guni pun ada..haha
nak tahu macam mana rupa bentuk beg sampah tu??
ni..macam dekat bawah ye...


ak ke bangi tengah hari hari tadi dengan kawan2 tersayang nak cari beg ni..

kami ke kedai MY ONE SHOP, SEKSYEN 8..tahu tak??
tapi yang saiz kecik ak nak tak da..
yang besar je ada..ak nak yang kecik, senang bawak kehulir-hilir..

lepas tu kitorang ke pekan KAJANG pulak..
ada la 2-3 kedai kitorang masuk nak cari..
ada la dekat satu kedai..tapi harganya mahal..kedai tu sama je macam MY ONE SHOP...so, macam tak berbaloi la untuk ak beli je kan??
dah la tak da choice..ada 2 or 3 beg je...

walaupun berpuasa, ak tetap jalan2 semata2 nak cari beg tu...
tapi tetap tak da...:(
so, last choice, maybe ak akan ke DOWNTOWN cari...

3 comments:

Lya Colours said...

ooo nice colour
tapi tali dia mcm x kene sket
tp cantik pattern dia

mizzbutterfly said...

hehehe...dkt down won jln reko tuh..sure ade..slmt bershoping.. :) kawal nafsu..

mysara said...

oo ye ke??
leh cari ni...hehe
ish, leh kawal g..lum teruk g ni...huhu

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman