Wednesday, 11 August 2010

Bersahur dan berbuka - 1st day

salam....
pasti korang semua baru lepas berbuka puasa kan?
sama la kita...
alhamdulillah....sempurna sudah puasa pertama..

actually malam semalam ak ke rumah mak cik...area bangi jugak
tak jauh pun dari kolej ak..
nak bersahur bersama kan...
dapat la merasa rendang daging...hehe
*sedih jugak tak dapat bersahur untuk puasa pertama dengan family*
tapi nak buat macam mana kan..tuntutan kelas..:(

seawal pagi tadi ak dah balik ke hostel coz ada kelas pagi...
no lazy2 ok....;)

berbuka ni ak makan nasi ayam and milo ais bersama sorang kawan bilik..
ok la..itupun selepas puas bersesak-sesak di bazar ramadhan dekat depan hostel ak ni je
*macam dekat ktm hari ahad pukul 6 petang dekat MID VALLEY*
puas jugak la kami berdiri lama sampai lemah urat2 sendi ak...haha

so. esok puasa kedua...
moga ak and korang semua dapat menjalaninya dengan penuh sabar and penuh keberkatan...
insyALLAH...

ni la menu berbuka kami...macam ni la hidup student...korang macam mana pulak??


2 comments:

Lya Colours said...

buka makan cekodok geraguuu
konon puasa kali ni nak diet x nk mkn nasi
so tgk la lama mana bertahan
hohoho

mysara said...

ha??
cekodok je??
nanti tak cukup vitamin kang...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman