Sunday, 11 July 2010

TWILIGHT punyer pasal

salam...
finally...dapat jugak ak tengok twilight jumaat baru2 ni...
korang dah tengok belum??


actually, ni first time ak tengok twilight...hehe
dan disebabkan first time itu, ak sudah mula jatuh cinta..haha
especially dengan robert pattinson...
ok2...stop merepek!!


mula2, ak and adik sepupu planning nak tengok hari khamis 8 july...
hari pertama tayangan...
tapi kesibukan menemankan adik sepupu ak menguruskan bermacam2 benda untuk mendaftar masuk UNIKL, membataskan...
so, kami pergi la hari jumaat...itu pun, rush giler!!

planning nak tengok tengah hari, tapi masih banyak benda yang nak diuruskan...
and akhirnyer pukul 4.45 petang kami sampai di mines...
rush ke kaunter pulak...

twilight dah start pukul 4.30 tadi la weh!!
15 minit terlewat!!
tapi kami tak peduli...nak tengok jugak!!
orang dekat tempat tiket tu sampai banyak kali suruh kitorang tengok pukul 7 je..
selepas beberapa minit menegaskan pendirian kitorang nak tengok time tu jugak, akhirnyer orang tu mengalah.....

yes!! dapat jugak kami tengok...
ala...baru 15-20 minit lambat...
ape la sangat....:p
so, kami amat berpuas hati coz dapat tengok jugak...huhu

tengok pic ni...snap after habis tengok wayang..pukul 7 petang tau waktu ni...
muka dah berminyak....:p

3 comments:

jeBateja said...

Wehhh...tak ajak pun...ahakz...anak buah den kat tempat kerja pun kena daftar kat UNIKL...rasanya...ari ni...ahakz

mysara said...

aah...hari ni daftar...
dye UNIKL MICET

null said...

dah tengok gak cite ni..hehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman