Saturday, 5 June 2010

Minat baru

salam....hye sume...
sume sudah sedia maklum yang ak memang keboringan di rumah...ok...ak dah jumpa satu minat baru...berkait dengan online jugak...mana tak nyer, dah keje ak online sepanjang masa...:p
now, saya suka shopping secara online!!haha....:DD
ak memang suka shopping...byasenyer dekat mall2 coz banyak choice....i like!!


tapi...cuti ni susah nak keluar...so...shopping secara online pun best!!minat baru!!
memang sejak kecik ak ni suka membeli...tapi...jangan fikir yang bukan2 ye...ak takkan mintak sesen pun dari ibu ayah..
ak jenis kalau minat pada satu barang tu, ak akan try jugak dapatkan!!ye!! harus!! mesti!! wajib!!ak akan kumpul duit....ak berjimat tau belanja kat sekolah dulu...
adoi..tu la sifatku yang agak teruk...saya memang suka membeli!!tapi jarang memakai!! haha...:DD


ok la..ak nak pergi jalan2 shopping online ni...huhu......

8 comments:

mizzbutterfly said...

selamat bershoping :)tak mahal ke..??

mysara said...

xda la...
tengok la barang...
ada yang ok...

HonEyBuNNy said...

btoi2...shopping mmg da sersi dgn kita kn kaum hawa..ehheh....sama la..ila lau minat sumtin...kumpul wit sndri..tp wit sendri pun sumber dr mama n abah...ehheh

mysara said...

hehe..sama la kte..
mmg la sumber dr dorg...
tp at least kte blajar menyimpan...hehe

Insan Biasa said...

layan je ....

cik bulat said...

hahaha..nk jgk....tp dwet xda..ehehe

HonEyBuNNy said...

itu la..nak belajar jimat ceremat tu la sush ckit kn...ehhehe

Fieza79 said...

owhh suke shopping secara online ye?
tp tokleh cuci2 mata la ye..

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman