Tuesday, 1 June 2010

Keluar kejap

salam...ok kawan2...semalam ak, alang and adik bersama ayah kuar sekejap..nak beli barang...kami ke TESCO KAJANG..

nak buat ayam masak lemak cili api cara minang hari ni...
*coz ak ni org minang...apa2 masakan pun mesti cara minang*
ok...ni la hasilnyer masak lemak yang siap hari ni....


semalam, sambil beli barang nak masak hari ni, ak beli barang make up skali..haha...tak banyak pun...3 benda tapi harganya rm 70 something hanya untuk make up sahaja...

ni la dye...bedak SILKYGIRL...eye liner and gincu MAYBELLINE...
ak ni..bukan selalu make up pun...just kalau nak pergi kenduri or apa2 function lain..tak pun time tengah ada mood nak make up....
tapi......ak ni suka beli barang make up...beli suke, pakai jarang2....tak kisah la....:p
disebabkan ak memilih barang make up ni lame sikit...ayah ak boring la...dye ngan adik lelaki ak dah blah entah ke mana...nasib baik ada alang temankan....
dah siap bayar sume, ayah ak plak tak nampak batang hidung...entah ke mana dye...adoi....tengok pic kat bawah ni...ak yang risau and kol dye...rupe2nyer dye dah dalam kereta...adoyai...

10 comments:

[e][j][a] said...

ish3...2 la pompuan kn..kalo psal makeup..sggup jew hbis duit..heee

jeBateja said...

den still gagal gi tesco kajang...walau keja kat bangi....errr...susah ke erk nak gi..?

fazRul said...

elOw..

lama dah den tesco 2..dlu dok beranang slalu gak g situ..kajang dah maju ker..hehe

suka tgk pmpn mekap dekat bibir jer..nmpk shuweet..;)

HonEyBuNNy said...

xpa...xmakeup pn dah lawa tu...itu la..barang skrg kan...3 jns pn dah rm 70...sdgkn ckit ja...

mysara said...

eja : haha...pmpuan kan...

jabateja : la...tak susah mana pn...bukannyer jauh sgt....

mysara said...

fazrul : kajang byase je...

kak ila : tu la..barang ckit...harga tggi....

cik bulat said...

hehehe...make up make we cun melecun..hahaha...

mysara said...

haha...saje2 suke2...

mizzbutterfly said...

hhuhuh.nnty bile buhsan duk umah..make up la depan cermin.. berbaloikan..beli mahal2..ehhe

mysara said...

haha...tu namenyer org xda keje tu....:DD

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman