Monday, 7 June 2010

Kenduri + Kek batik

salam...hye kawan2 sume....
hari isnin berlangsung seperti byase...:D

semalam...ak pergi kenduri kahwin dekat area belakang rumah ak je...
banyak sangat kenduri kahwin cuti ni kan...
penat nak menghadiri undangan..haha

ok...ni pic yang sempat ak snap sebelum pergi...
jangan gelak ye...:p


ak selalu pergi kenduri dekat area kampung ni dengan adik2 ak sekali..
ibu ayah byasenyer dah pergi dulu...
time ak duduk makan tu, ak terperanjat tengok orang yang duduk depan ak..
nak tahu siapa???
kakak yang sama sekolah dengan ak dulu and yang buat ak terperanjat dye dah ada anak sorang..
beza umur kami setahun je...
alamak..terasa pulak ak ni dah jadi mak cik..:p

malamnyer, ak buat kek batik!!
wah...ak teringin buat kek ni lepas baca entry cik aqamz
credit to her!!


tapi tu la..pagi ni baru kami makan..
adik2 ak ni, disebabkan semua ada...kek ni sempat bertahan sejam je lepas dipotong!!


dah la baru pukul 7.30 pagi dah potong kek tu...
adoi...adik2 ku....

9 comments:

♥ cik mija ♥ said...

suke kek batik.tp xpndai buat...hhuhu..susah nak cari yg sedap...yang btul2 perfect..teringin nak mkn..

nurfadilahmohamadmukhtar said...

weyh! lapaq2! hang buat aku lapaq.. my,bukak sem baru wat la kek untuk aku! hihi.. :) my kn baik.. hihi

mysara said...

kak mija : wah...yg betul2 perfect?? dasyat tu....:p

dila : amboi3...tgg la ak bukak bisnes berjaya dulu..:DD

lia bulat said...

fuhhh...sdp 2....

mysara said...

hehe....:p

ecahmiaishika said...

sdap2~~mau...nk blik umah...nk mak wat kek gak~~hoho

HonEyBuNNy said...

wahhhh...mst sedap neh kek tu...nyum3..

mysara said...

mmg mmbangkitkan selera betul...:DD

mizzbutterfly said...

mesti cik aqamz tuh gumbire tgk entry nih..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman