Tuesday, 8 June 2010

Hari ini...Keluar

salam..
hari ni ak keluar!! yeay!!
saya sudah keboringan di rumah...

actually ak keluar pergi kajang je...
ak ada urusan dekat maybank sebenarnyer...
buat payment untuk barang yang ak book dari online..hehe

dah keluar tu, takkan la semata-mata pergi bank kan...
ak sempat jugak beli selendang baru...
waa...syoknyer...

dan disebabkan rasa rindu nak karaoke ni amat mendalam...
ak sempat pergi karaoke dekat metropoint..
sejam je...tu pun rm20.70...
tapi, amat berpuas hati la...


apa lagi, time to melalak la sepuas hati...;)
tak boleh lama2 coz ak dah janji dengan ibu tak nak balik lambat sangat...hehe

7 comments:

♥ cik mija ♥ said...

suka karokeee...hehe.itu pkra wajib saye ngan kazen n bf2 kalau jln2.mghilangkan bosan n tekanan..hihihi.

mysara said...

yup2..betul tu kak..
kak mija...nape blog akak susah nak komen??

ecahmiaishika said...

hihi~~~tdi pn owg ke kajang gak~~Menjamu mcd~~Lalalala

Fieza79 said...

karaoke sensorang je ke..tak nampak sesape pon?

jeBateja said...

tak ajak pun....mana aci...

HonEyBuNNy said...

amoiii..sakannya karaok...hehhe

mysara said...

fieza : mai pergi ngan adik....

jabateja : hehe...

kak ila : ush...mestila....:DD

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman