Wednesday, 5 May 2010

Time exam

salam..olle!!aaiii....ak baru je habis paper LAW petang tadi..adoyai...poning den...banyak fakta and kes yang kene hafalberat kepala ak ni lepas keluar dewan..tapi tak pe, dah lepas kan..
so, one more paper to go!!BANKING OPERATIONS!! huhutolonglah keluar soalan yang beretika sikit ye *suke2 ak je*ak dah penat and letih dengan sume subjek membaca sem ni
dah dua sem ak final exam ulang-alik dari rumahayah sanggup amik cuti kan..hehekalu setiap kali ak exam, confirm!! meja kat rumah tu berserabut..penuh dengan buku, kertas and ape2 je barang aklantak la..malas ak nak kemaskalu ak kemas je, ada je barang yang hilang..
macam dulu ak kerajinan nak mengemas, kalkulator ak boleh hilangsampai sekarang tak jumpateruk3...so kesimpulannyer, malas ak nak kemas
ibu pun tak boleh nak kata apeala..lepas habis sume paper, baru la ak kemasCLEAN & CLEAR lagi!!
cuba tengok pic kat bawah ni..bukan setakat barang study,DENTYNE, BIL STREAMYX, PANADOL, ANAK TUDUNGpen and hightlite yang habis dakwat pun ada *abaikan ejaan..tak masuk tadika dulu*


6 comments:

HonEyBuNNy said...

salam...yes2..btol tu...time exam mmg semua serabut...sekali dgn org2 nya serabut kan...heheheh..gd luck..;-)

mysara said...

betul3...
mmg ngn orgnyer skali serabut....

mizzbutterfly said...

we will mish our stardy life nanty..so njoy...huhuhu

mysara said...

yup2...;)

[e][j][a] said...

ish3..meja da cm meja perdana menteri jew..bz sgt yew..wahaha

mysara said...

haha..:D
tu la..tok najib tgk pun terharu..

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman