Friday, 28 May 2010

Tak menjadi-jadi!!

salam...wah...ak masih aktif!!


ok...ak pernah buat entry pasal ak nak diet beforex10 this...tapi...adoyai....asyik tak menjadi je.......nak kata berjogging and exercise...alamat kirim salam maut la....


nak melompat2 macam ni pun ak malas.....


bukan la ak obses nak kurus kering ye....tapi berat ak ni bertambah2 naiknyer....mana tak nyer, asyik rasa lapar je....


mula2 cuti hari tu...ada la planning nak controltak makan dalam pinggan weh!!makan dalam piring!! hahaha


sekarang ni...makan dalam pinggan macam byase balik...bertambah lagi....macam mane ni...kerisauan saya....


kalau tak control, mau naik lagi....adoyai.......


(p/s : bagi tips sikit macam mana nak control ni...)

5 comments:

Lya Colours said...

x payah control
makan je
wakakakkaa

mysara said...

haha...lame2 terus naik sampai meletup!! :DD

shey said...

stapler mulut , hehe :DD

ecahmiaishika said...

huhuh~~sme je cm kte ni~~hihi
xtaw da nk kawal cane???pe kte kte crik consultnt.....hihi

mysara said...

consultant??
adoyai....tggu kaya la dlu...:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman