Monday, 3 May 2010

Suka-ria

salam...olle! actually ak nak update entry ni malam tadi..tapi ak sampai rumah pun lewat..
emm...dekat entry sebelum ni ak ada bagitau yang ak nak hantar adik balik asrama kat terendak..
dalam pukul 3 petang kitorang bertolak dari rumah..
emm..balik dari hantar kak ngah tu, kitorang singgah kat PORT DICKSON jap..
ada PESTA PD..and ada KEMBARA MINGGUAN MALAYSIA..so, memang rezeki kitorang la..hehe
ramai jugak orang semalam..



hajat sebenar kitorang nak tengok matahari terbenam kat tepi laut..
adoyai................cantiknyer.........tak dapat nak digambarkan...



cuba tengok dua2 pic ni...kalau live, sure best kan...



ak yang sedang duduk boring2 di tepi laut..:p

malamnya pulak dalam pukul 9, ..konsert..cadangnya kitorang nak tengok sekejap je..last2 sampai hampir pukul 12 malam..dah la ak ada paper pagi ni *tak sedar diri betul*
takpe2..enjoy dulu...antara yang ada malam tadi, KAMAL ADLI, FIZO OMAR, JEHAN MISKIN, INTAN LADYANA, ROSLAN SHAH, ZARINA AF2, IZWAN PILUS, ZAMANI dan ramai lagi la..
kami sampai rumah pun dah pukul 1.10 pagi..
uuuuiii....penatnyer...sangat2 la...tertido la ak dalam kereta dengan adik2 yang lain..

sampai rumah, bila nak tido je ak terus set alarm nak bangun pukul 4.30 pagi nanti..nak wat revision sikit kan..
dah la ada paper pukul 9 pagi...
dalam keadaan mengantuk, ak gagahkan diri gak bangun and basuh muka..*segar sikit*
study study and study...
sampai sekarang petang ni ak belum lagi bayar tido..hehehe..
alhamdulillah, yang penting paper tadi boleh jawab dengan baik..;)

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck k utk Exam

mysara said...

ok...tq...;)

[e][j][a] said...

dpt jln2 xingt ap pn..ish3..nsib ley jwb kn..heee

mysara said...

hehe..tu la..risau gak mulanyer...

♥ nur_solehan ♥ said...

gudluck beb

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman