Thursday, 6 May 2010

Naik lagi!!

salam...
eeeiiii....pening kepala ak ni.....adoyai....



dalam awal bulan dua dulu ak demam teruk, disuspek denggi..bila dah demam teruk and amik MC seminggu tu, sure badan makin susutmedical assistant tu plak masukkan ubat tambah selera dalam badan ak..adoyai....waktu tu ok je..kene masuk air dua kali kan..amik darah 4 kali..dengan pil tambah selera lagi dye bagi...
so, lepas je demam tu..asal ak timbang je naik, timbang je naik, naik je timbang...eeeiii...cam ne tu...berat asal 41kg dah naik 44kg..ak bukan tinggi mana pun nak naik2 ni...153cm je...

pening ak...perut ni asyik nak lapar je...lambat sikit makan sakit perut...sensitif benar..ni sume lepas demam tu...
bukan ak tak try nak exercise..tapi ak ni tak boleh jumpa benda2 feveret ak...
FAST FOOD, COKELAT, KEK, BIG APPLE, CHICKEN CHOP, STEAK

tu baru sikit..belum yang lain2 lagi ak senaraikannanti tak cukup plak nak taip..esok pun tak habis...
ish...macam mana ni...kalu terus naik je, parah la..ak tak tahu macam mana nak kawal makan ni..asal nak try diet je..terbatal...uuiiii...


ak rasa lepas habis exam ni ak kene control sikit la...tak tahu la berjaya ke tak...harap2 berjaya la...

p/s : korang ada pape tips tak nak control berat badan ni??

3 comments:

zulkbo said...

salam..
salam ziarah pagi jumaat..moga anda ceria..

mysara said...

thanx...;)

Lya Colours said...

aiyooo mkn je
ALLAH bagi rezeki, telannnnnn

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman