Monday, 24 May 2010

Kembali semula

salam..
hye kawan2 sume...ak dah kembali dari bercuti 3 hari 2 malam kat rumah mak cik ak..yeay!!!!! dapat pegang laptop balik...;)
hari ni ak nak bercerita apa yang ak buat kat sana..
ak ke kajang hari jumaat malam...so....hari sabtu mak cik ak keje and ak kena jaga 3 orang anak lelaki dye dekat rumahbaby sitter tak bertauliah la katakan...diorang ni umur 15, 11 and 8 tahun....anak perempuan sulong and second tak da kat rumah..
ni ada beberapa pic ak sertakan...nama pun dengan budak2 kan...kena la masak apa yang ada kat dapur tu....

tengokla..budak2 kan...
sinki penuh...


pagi2 ak buat roti telur je...


menu tengah hari sambal kentang + ikan bilis
ni pic sebelum dan selepas...:DD


sambil boring2 masak kat dapur, ak sempat baca novel jugak...:p

ok...ni sebelah siangnyer...waktu malam kami semua + kak long *anak 1st mak cik ak* kuarak sempat beli CROCS kat bangi tu....:DD


cuba tengok, comel tak?? huhu..


sempat jadi model jap..*bahagian kaki je..:p*

12 comments:

[e][j][a] said...

comel kasut mai 2...pinky lg..hihiih

mysara said...

haha...
nak cari kaler purple lak pas ni...:p

Fieza79 said...

jd baby sitter skjap??
lunch sempoi je kan..lumba2 owg nk jd baby sitter

Lya Colours said...

wah comey
crocs skrg mmg trend

mysara said...

kak fieza : haha...tu la...dh mak cik keje...tlong la jg anak dye jap...
masak simple je coz bdk2 ni bukannyer makan sgt....

mysara said...

lya : tu la..trend kan...1st time beli ni...
sblm ni ada gk jmpa tp xda yg berkenan....

♥ cik mija ♥ said...

comel kasut...saye ada 1 tp tak ori pun...hehee

mysara said...

yela..ni pn mai beli rm30 je.....

Admin My J SSU said...

salam, tak pe asalkan jadi anak saudara harapan dan kesayangan..

mysara said...

huhu....:p

Alynn Notnot said...

wow haiii babysitter! :DDD

mysara said...

alynn : haha...baby sitter tak bertauliah la...:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman