Friday, 14 May 2010

Hari ini

salam...ok..hari ni ak update lagi...tak da la blog tersayang ni berhabuk + bersawang...
ok2...hari ni ak bangun and lepas siap kemas rumah and masak sume....ak melakukan perkara biasa...;)ya2..online.....berjam2 ak di depan laptop tu....tau tak, hari ni ak breakfez dua benda...nasi dan kek....

ni la baki kek ak semalam..:DD
ok2...jangan fikir ak makan seawal pagi sesubuh mungkin!!ak brekfez pun dah pukul 11 pagi...brekfez sambil online....
hu....petang ni plak tengok perlawanan badminton sambil lipat kain...chong wei and lin dan..mayb rezeki tak berpihak pada kita...jangan la nak marah2 coz yang penting dye dah berusaha untuk malaysia kan...kita tak tahu tekanan yang dye hadapi...kalu tengok permainan lin dan tu pun, memang dye terrorist la!!cara dye main tu tak payah cakap la....
so...mayb bukan rezeki kita kali ni kan...
ok2...tak nak cerita lebih2 pasal sukan la...ak ni bukan fanatik sangat...
hoho...lupa nak bagitahu...ak jadi cikgu cuti ni...hahahakena mengajar adik ak yang nak UPSR tahun ni...ok la tu...ada juga keje cuti ni...
bukan senang tau..:DDnak kena tengok adik lelaki ak yang pemalas nak bukak buku tu...nak tanda latihan2 yang dye buat....dah la kena tarik minat dye study..adoyai2....

(p/s: korang ada tips ke nak bagi adik lelaki ni minat study?? huhu)

7 comments:

HonEyBuNNy said...

Wah rajinnya dia harine..ehheh...hari2 mau rajin...nyum3...kek tu ada lg eh....sama la...adik alki ila pun pemalas...da xtahu ank buat cmna dgn dia tu...xdgr cakap..huuh

adawiyah rahman said...

nk bg dye rjin stdy ckp kt dye..
klu spm dpt flat A dpt brg idaman dye..
kompem2 rjin stdy..
mcm my bro skrg...
hehe
:P

♥ nur_solehan ♥ said...

lelaki susah nak di ajar...adek aku tuh!!huh!pmls.di nasih byk2 pun tak guna....tp itu dulu.

xda tips.hehheee

[e][j][a] said...

ermm..jgn ajar kasar2 sgt..berlembut ckit..
maybe die trasa syokk nk stdy..heee

::FAIZ FARISH:: said...

maaf, lama tak singah sini... agak bz... tq ya singah blog saya slalu.....

Fieza79 said...

breakfast dgn kek??

bdk lelaki ni mmg susah nk fokus bab2 study ni..kn kemahuan sniri..

mysara said...

tu la..
susah bebenar....

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman