Wednesday, 26 May 2010

Habiskan masa

salam...dah 3 minggu ak duduk rumah semenjak habis last paper adoyai...memang memboringkanhari2 benda yang sama je kene hadap
nak baca novel, ak dah naik boring baca harry potter tu 4-5 kalinak online, tak kan la 24 jam plak kan...
so...ak mengisi hari2 ku supaya cepat masa berlalu..haha


pagi2...ak akan bangun sebelum pukul 7 coz solat suboh...then, ak akan bertungkus-lumus dan sedaya upaya untuk mengemas rumah and buat sarapan..dalam hampir pukul 8 pagi siap la sume tu....
then, tanpa bersarapan, ak akan tido...:DD


tu la cara nak cepat masa berlalu...daripada ak duduk termenung je kan...tido kat dalam bilik siap berselimut lagi and pasang radio
dalam 11.30 pagi ak bangun la...tak da lewat sangat kan...lepas tu kelam-kelibut la masak....


yup..sama la macam kelam-kelibut kucing ni nak gulung tisu tu balik..
ok..lepas siap je masak sume...and dah membersihkan diri..:pak akan online....ya...as usual...


ye!! saya sangat happy!!online berjam2 sampai petang *bila time solat, solat la..wajib!!*



malamnyer plak lepas maghrib, ak akan ajar adik lelaki 2 orang tu mengaji..wah...kene jadi garang tau!!kalau tak, diorang ni suka main2...


ish...tak da la sampai bertampar-tampar macam ni ye..haha
then, makan malam, baca novel jap....pas tu online balik...hahahasampai la pukul 12 or 1 pagi....

glitter-graphics.com

ok kawan2...macam tu la ak isi masa ak setiap hari kat umah...hahaha....ak nak cepat masa tu berlalu supaya ak boleh balik ke kolej sumula..hahanak pergi kelas and jumpa kawan2 yang tersayang...hehe....


ala...serupa je...sampai awal bulan 7 jugak kene duduk rumah...:p

8 comments:

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

jpe kwn2 tersayang ke yg tersayang =)

mysara said...

kawan2 tersayang la kak...
hehe...;)

HonEyBuNNy said...

bestnya..selamat bercuti...heheh

mysara said...

haha...bosan la lame2....

Aku.. said...

haha..lbih kurang jer kita mai..biar la msa berlalu ngn cpat! huhu

mysara said...

lya : tu la....xsabar rasenyer...

aken_surf said...

lg busan eh...aku igt aku sorang je yg busan...rpenye ade yg lg teruk dari aku...cian2

mysara said...

haha...mmg dah bosan tahap teruk ni.....:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman