Monday, 10 May 2010

Dah tak tau dah

salam..hari ni kiranyer hari pertama ak bercuti...ye la..dah habis final exam semalam....lega3..tapi dah habis exam ni tak tau nak buat apa plak
planning mulanyer ak nak keje..last2 ayah tak bagi...ayah tu...tu la sampai sekarang ak tak da pengalaman kejedye jenis risau sangat...takut ak penat la, tak larat la, bahaya la.....macam2...dye cuma akan bagi ak keje lepas habis diploma...adoyai...ayah2.....
so...sepanjang 2 bulan ni, menganggur je la keje aktak tau dah nak buat apa....tak kan la 24 jam online...memang la kene tolong ibu kan, tapi boring seh hari2 macam ni....
kalau kat kolej tu, best la jugak..walaupun keje melambak2, tapi everyday i learn something new...;)jumpa kawan2 tershenta...ahakksss....sabar je la mak cik 2 bulan ni..
kalau dah boring2 macam ni, byasenyer ak akan baca novel....ak feveret benar dengan HARRY POTTER and HIGH SCHOOL MUSICAL..koleksi buku2 2 citer ni yang paling ak sayang..tersimpan kemas je dalam almari tu...hehehedah berkali2 ak ulang baca novel tu..ye la nak hilangkan boring...



tapi last2 boring jugak balik.....
emmmmmmmmm...........

No comments:

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman