Thursday, 13 May 2010

Celebrate

salam...hye kawan2...ak sungguh happy hari ni...ya...because of my bezday!!ok2...kalu siang tadi ak dah post pasal bezday, sekarang ak nak citer pasal sambutan kami satu family..
setiap tahun, acara sambut bezday tu dah wajib!!haha....ok2, so, ak sambut kek yang ke 20!!jangan jelez ye sume...
kami sambut lepas maghrib tadi..tapi salah sorang adik ak tak da coz dekat asrama..
ayah yang belikan kek!!hohohohohoho....bestnyer!!
ok...tu ayah belikan...alang pulak belikan ABC tadi..dye tak sempat nak beli ape2..tak pe, ok ye dik..dah habis pun ABC tu ak kejekan...:DD
ni ada beberapa pic yang ak sertakan khas untuk rakan2 blogger...hehe

kotak kek pun dah nampak ceria kan...:p

kek yang sangat comel!! credit to my father...
tak kisah la ayah...20 tahun jadi 2 tahun pun ok gak....

ok sume...ready untuk tiup!! 1 2 3!!!

comel kan?? suka pulak ak tengok....
tapi sorry ye sume, pic tak berapa nak clear...hehe

haha...:DD
ak akan simpan benda2 yang amat comel ni...kereta ferrari pun ada...:DD

ni la ABC yang alang belikan..
malam2 yang sejuk ni, walaupun lepas hujan...ak tetap minum!!

11 comments:

shazika said...

tak main baling2 tepung ke?

Nadzirah said...

wah..sweetnye..happy birthday dear! :)

HonEyBuNNy said...

Happy birthday...cntk kek tu...

jane said...

happy besdayyyyyyyyy
wishing u every happiness ;D

zulkbo said...

salam ziarah pagi..moga lena di ulit intan
jangan lupa subuh..he he
selamat hari jadi

Lya Colours said...

selamat hari lahir
moga panjang umur, murah rezeki dan berjaya dlm hidup

mysara said...

shazika : baling tepung?? penat plak 1 family nak kemas nanti...:p
nadzira, honeybunny, jane : thanx...;)

mysara said...

zulkbo : ya...insyALLAH...wajib tu...n thanx...
lya : thanx...;)

Insan Biasa said...

sedap ...

Baby said...

epi belated besday...
waaa.. best nye dpt kek..
fmly baby kdg2 lupa besday...
cedihh

mysara said...

baby : la yeke...mai dorg xlupe punyer coz 2mggu b4 bezday mai dah ingatkan hari2...haha

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman