Thursday, 13 May 2010

Banyak kali ke??

salam...ok...ak nak citer sikit...ak mula guna handphone sendiri since form 5 (2007)...ayah ak tak bagi pegang handphone sendiri awal ye kanak2 sekalian..
mula2 ak guna nombor 01223......... no ni ayah ak yang beli...ok...ak pun berkol-kol and bermesej-mesej guna nombor ni...
beberapa bulan kemudian ak guna 01726.........lepas tu ak bagi nombor ni kat someone coz dye dalam keadaan emergency
hujung tahun form 5 ak guna 01735... pulak...hah!! tengok!! setahun ada 3 nombor..ok2....lama sikit la ak guna nombor ni...sampaila ak masuk kolej...
pertengahan 2009 ak beli pulak nombor celcom, 01364.....so, ak dah start menggunakan 2 nombor...*mentang2 UPAX...ahakks....*

ok...baru2 ni, no maxis ak yang 01735 tu dah tak boleh guna..tamat servis!!mana tak nyer, berkurun ak tak topup..asyik guna celcom je...
so, ak pun belilah nombor baru maxis..01739...
setiap kali ak ada nombor baru, ak akan mesej bagitau member2...:

salam..weh, ni nombor baru ak..-mai

diorang akan balas (99.8% akan cakap macam ni..) :

ko ni...asyik tukar nombor je...

ala...baru 5 nombor since 2007..belum 50 nombor...huhutak kisah la..yang penting ak bahagia kan.....:p
Animated Pictures Myspace Comments
MyNiceProfile.com

2 comments:

[e][j][a] said...

haah..btol2...suka ati mai la nk tuka 100 kali pn..hihihi..jji xptus hub..hee

mysara said...

haha...ye2...;)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman