Friday, 30 April 2010

Entah apa-apa!!

salam..olle!! di pagi yang hening ni..*termadah plak..*
ibu ayah keluar..adik2 plak sekolah...
yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................besuka-ria la ak di rumah..
heh....apa lagi, benda yang pertama ak buat, on laptop la....ahakks....

so, boring2 ni, ak bukak la sume akaun laman sosial yang ak ada ni..
update kan..byasenyer ak akan bukak facebook and blog je..
kalu dah tak tau nak buat apa lagi baru la bukak yang lain-lain..
aiii....kalau setiap kali bukak TAGGED kan...sure ak boring betul...ntah ape2 je mesej yang diorang hantar..
ingat ak ni dah tak da keje ke nak melayan mesej ntah apa2 tu...
kadang2 sampai ak rasa nak delete je akaun tu...

dalam banyak2 mesej yang ak dapat, ni ada dua yang terpilih *yang lain tu malas plak nak tekan lagi..:p*


SALAM HELLO HOW ARE YOU? WITH YOUR FAMILY? AM FINE AND YOU? am really impress by your profile data. i like you thatwhy i send you masge again MY LIFE NEED 1 PARTNER WHOM CAN UNDERSTAND ME AND STAY ALL TIME WITH ME AND MY HOME. IF YOU LIFE TRUE RELATION SHIP AND HONEST ROLL IN OUR LIFE AND GREAT LIVING STANDARD AND HAPPY LIFE SO WE SHOULD CHAT ON YAHOO.COM OR MSN OR SMS OR CALL ME? AM 28TH YR SINGLE AND LOOKING ONLY SERIOUE REALTION SHIP WITH MUSLIM GIRL FOR ALL LIFE. AND YOU? PLS TELL ME? I WILL HOPE YOU WIL REPLY TO ME SOON COZ AM WAITHING YOU NOW THANKS TAKE CARE YOU BYE SALAM


u like i lick n clean ur feet n shoe babe? i can do it even in front of ur friends.....


ya ALLAH...ntah ape2 and apa benda la ni...tak suka sungguh!!!
patut atau tak ak delete je akaun tu....emmmm...........


6 comments:

♥ nur_solehan ♥ said...

delete je..bosan tuhh...aku punye taggd pun dah aku delte sejak2 fb lebih siuk dr yg len

[e][j][a] said...

delete je mai..buang msa jew p bkk tgk..heee

mysara said...

tu la..pasti akan ku delete tagged tu...huhu

HonEyBuNNy said...

ila dh lama depete akun tagged...FB syok lg..heheh

* f i f y said...

haha...same la kte..da bkurun i delete tagged...mmg byk mgarut kt c2..
no gud..

mysara said...

tu la..mengarutnyer lebih...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman