Tuesday, 20 April 2010

Movie

salam..
emmmm...korang dah tengok ke belum citer SEMERAH CINTA STELLETO ??
hari tu..selepas citer tu seminggu ditayangkan, baru la ak berpeluang g tengok kat MINES..
u know what, ada di antara babak dalam cerita tu shoot kat MINES..huhuhu..
best jugak cerita dye...boleh layan......cerita tu sebenarnya lebih pada kekeluargaan..


ak suka tagline cerita tu..
KERANA KETIDAK SEMPURNAAN ITU KEBAHAGIAAN BAGINYA..;)
dah sampai ke MINES tu, ak tidak melupakan antara makanan feveret yang wajib ak beli
apa lagi..BIG APPLE la...wa.......sedapnyer.........


ak ngan adik sepupu makan sambil enjoy2 duduk kat tepi kolam tu?? kolam ke?? ish..tak kisah la apa pun..huhu


walaupun kami berdua, tapi kami beli 12..untuk orang2 di rumah kan....
dah dari MINES kat serdang tu kitorang ke METROPOINT kat kajang plak..
adik sepupu ak nak cari keje cuti habis matrik ni...
adoyai.....penat mak cik ni berjalan..:p

(p/s : lepas ni ak planning nak tengok
MAGIKA plak..huhuhu...ak layan je pape citer yang ak rasa nak tengok tak kisah la dalam or luar negara punyer citer...yang penting, layan................;))


2 comments:

mazni said...

Hi..betul syok ke movie tu. Kat penang x keluar lg la, teringin jgk nak tgk

mysara said...

tak kuar lagi??
bleh tahan la citer dye...
bleh layan...........;)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman