Wednesday, 28 April 2010

Macam-macam

salam..ish, dah kul brape ye sekarang ni....
ak keboringan, tu tang update blog..baru lepas penat bertungkus-lumus study...
*cam poyo jer*
malam semakin hening...makin rancak la ak online...hahaha
ak ni kepeningan kekepalaan la...adoyai....

ak ada citer benda ni dekat facebook...pasal sim CELCOM..
ak dipaksa terima sim tu coz promoter tu kata free..waktu tu ak kat STESEN KTM SERDANG..
aish, tetibe plak tak lama kemudian bil celcom sampai rumah...
plez................ak tak bukak pun plastiknyer lagi, ni kan plak guna sim tu...
bil tu plak RM80 lebih...ush....cam ne tu...
tak kan la free2 nak bayar kan....
ak pun silap gak, senang2 je bleh bagi IC kat promoter tu...yela, ngah duduk2 kan...
*sure fikiran melayang dibawa angin lalu*
emmm.....hasil cadangan member2, ak
HARUS!! HARUS YE!! g CELCOM CENTRE...
nak settlekan kan...kalu tak, tak pasal-pasal nama ak blacklist plak....

tapi....ak still tak pegi2 lagi...
em, dah la lusa ada paper...so maybe after that la ak g...
kena settle cepat2 ni.....

No comments:

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman