Wednesday, 28 April 2010

Kerana Nasi Lemak

salam...olle!!
pe la punyer tajuk ni kan...huhuhu..
actually pagi ni ak ikut ibu pegi pasar...adoyai...kalu nak ikutkan ati ak, malas nak pegi..tak da maknanyer!!
baik ak sambung tidur lepas solat subuh...
tapi disebabkan ak terkenangkan nasi lemak yg amat3 la sedap, ak tak peduli kan ngantuk tu...
terus cepat2 mandi..
tujuan utama coz nak cari nasi lemak tu...
walaupun harga nasi lemak tu RM3.50 satu,
*coz tambah lauk*
i don't care!! ak tetap beli...yg penting ak suka and amat3 la berpuas hati....
pasar kat sini hari rabu and ahad je...
so kalu dah betul3 teringat, sure ak pegi punyer...walaupun dalam dompet ak ada RM4 je..
*coz tak cucuk duit g r*
pape pun, yg penting...nasi itu amat sedap!! huhuhu
kalu tak beli nasi lemak tu, ditarik berpuluh-puluh kali pun ak tak nak pegi pasar..:p

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

maafla, lama tak singgah blog kamu.... agak bz

mysara said...

haha...
ala...tak pela...
org baru dapat keje baru kan..hehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman