Tuesday, 20 April 2010

Environment

salam..walaupun time sekarang ni awal pagi, tapi ak masih bersemangat untuk bercerita....:p
tau tak..
(of kos la tak tau kan..) ak dah lame tak berhujung minggu di rumah..huhu
asyik kat bangi or kajang je...
takde nyer berelax-relax di kampung..
kalu tak, muka ak la yang selalu terjengul kat pintu umah tu setiap hari jumaat...
asal jumaat je muka ak...
so selepas tamatnyer 14 minggu study ni..ak berpeluang la meluangkan masa di rumah
(ush..terpoyo plak..:p)rindunyer pada family, umah, environment and tak dilupakan juga wat popok and anin (kucing la...:p)
wah.......................
hari pertama di rumah ak bayar tidur..............zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
penat hari2 pegi claz and assignment yang melambak-lambak cam esoknyer final exam..
selepas cukupnyer tidur yang ak bayar.....(pe teruk sangat ayat ni...adoyai...:s)
baru la ak start buat nota and study...
wah best tau study time adik2 ak sume pegi sekolah..
hahaha...beramah-mesra la ngan cikgu2 kat skolah ek..
yang bestnyer study pagi2 kat kampung ni..suasananyer...
bayangkan...u all study sambil ada bunyi2 burung and angin pagi yang best sangat....
ish.....best sungguh la.....
kalu tak dapat nak study gak, tak tau la..
hehehe...:p
 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman