Friday, 19 February 2010

Rumah sewaku

salam..hye2!! ari ni ak bersemangat nk bercerita g!! (cm penglipur lara plak..:p)
ak nak story kat korang sume pasal umah sewa ak kat bangi tu...;)
actually ak dah 2 sem duduk kat umah sewa since sem 3 dulu..sekarang ni ak sem 4...
umah sewa kami dalam 7-8 minit dari kolej..xda la jauh mana kan??
kolej ak kt seksyen 14 n umah sewa kat seksyen 7...
kami tinggal kat umah tu 8 orang..wa...meriah kan??
sewa umah rm850 sebulan ..double-storey n corner lot..besarnyer laman!! leh wat swimming pool!!!
tapi sekarang budak2 umah ak termasuk ak dah tinggal 7 orang je coz salah seorang dah berhenti....


ni la budak2 umah ak...tapi sekarang eyza dah tak da..dah berhenti..dari 7 orang yg tinggal, 3 dip in banking, 2 dip in business studies n 2 dip in business studies (transport)....

nak tau tak cam ne keadaan or rupanyer umah kitorang??
actually before kitorang duduk cni, umah ak ni tempat TADIKA...so, u all bleh bayangkan tak cm ne rupenyer?? amatlah ceria!! ak rasa umah yg paling ceria kat seksyen 7 tu la!! cayalah..hehe..:p
kalu kat bahagian dalam lak aku rasa memang cm dah kembali ke zaman kanak2..
ada ditampal bermacam2 jenis bunga..abjad....
pendek kata umah kami memang ceria luar n dalam..
tapi apa yang penting sekali umah ni amat selesa untuk kami semua...huhu..;)

ni la umah kami yg paling ceria kat seksyen 7 tu....ceria tak?? hehehe...:p

5 comments:

♥ nur_solehan ♥ said...

stdy kat mane??bsar jg rmh tuu

mysara said...

stdi kt poly-tech mara bangi....

.AQAMZ. said...

besa nye my..
umah sy rm850.
apartment je tau.

lia bulat said...

umh hbt....
maw pokai tiap kali bya sewa wlpn 8 owg..kopak jgk...ehehe..

mysara said...

aqamz : apartmnt rm850?? mahalnyer..kt mane tu??

lia : tau xpe...mara bukan byk sgt pn...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman