Friday, 26 February 2010

Nescafe

salam..
hye sume..dah beberapa ari ak tak update blog..rindu rasanyer!!
kalu dah balik bangi tu biasala macam2 aktiviti..
em...wat pengetahuan korang, ak ni memang feveret sangat ngan nescafe..
ak tak suka minum milo panas, loya..tapi nescafe panas or sejuk ke, memang tak pe sangat2
kalu kat umah sewa tu sampai 3 kali sehari minum..
tapi baru2 ni ada sorang kawan baik ak g tau yg nescafe ni tak elok..
ak memang tau tak elok before dis..tapi katanya nescafe ni boleh wat kite jadi pelupa..
so student yang minum nescafe untuk berjaga malam tak ada gunanya coz minuman yang diorang minum tu sendiri boleh effect pada ingatan mereka nanti...
betul ke???
pendapat korang tentang NESCAFE BOLEH MENJADIKAN KITA PELUPA??


8 comments:

mizzbutterfly said...

buat la necafe cmpur milo..hehh so kureng la sikit rase pelupe tuh...hehehe

mysara said...

wa..sedaptu nestlo....;)

ahmad said...

neskape sejuk2 layan ow...

mysara said...

haha..mmg...amat sedap!!

.AQAMZ. said...

pening la awak minum nescafe..:(

mysara said...

mmg pening..tp sedap..
tu yg payah sgt tu....

[e][j][a] said...

yup..pelupa n ley wt migrain...mmg bhaya..tp, sy pn suka necaffe ais..sdap..hek3..

mysara said...

tu la...nescafe tu amat sedap!!
susah nak buang minat tu....

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman