Thursday, 18 February 2010

Daftar Kak Ngah

salam...
hye sume...
update blog lagi!!!
actually tak sempat nak update story ni semalam..penat sangat la...
nak tau wat happen??
semalam ak g mendaftar adik kat MRSM TERENDAK untuk pelajar baru tingkatan 4...before dis adik ak study kat MRSM KUALA KLAWANG..kami sume agak excited jugak la coz akan ke melaka kn...
so seawal pukul 4.30 pagi ibu dah kejutkan ak untuk mandi n bersiap..perjalanan ke sana mengambil masa 2 jam..
dalam pukul 6.40 kami bertolak dari rumah..
alhamdulillah perjalanan kami lancar...
kami sampai di mrsm terendak dalm 8.45 pagi...
nak tau tak apa yg interesting dengan sekolah ni??
sekolah ni betul2 terletak dalam kem tentera!!
dikawal ketat sangat..nak masuk pn kena tinggalkan IC di kaunter pengawal...dengan tentera yg siap dengan M16 masing2 di pintu masuk...

selesai urusan mendaftar n beli barang sume dalam pukul 2.30 petang coz adik ak ni macam2 plak barang2 dye yg tertinggal..eeiiii.....
tapi alhamdulillah sume urusan pendaftaran dye dah selesai...
memang penat la..tolong angkat barang dye yg banyak n berat tu ke asrama g...
so insyALLAH kalau ada rezeki lagi ak akan ke cni lagi untuk melawat kak ngah..insyALLAH...;)

6 comments:

.AQAMZ. said...

dlu ade kwn gk kt mrsm ni.
mmg die cter dlm kem pon.
senang la..
bdk2 pon xyah nk run kan..

mysara said...

haha...tu la..
mmg ketat sgt pengawasan..
confirm selamat la...;)

mizzbutterfly said...

hehhehe..same la kite..my lil broteher masuk mrsm gemencheh... hehehhe

mysara said...

wah..ye ke..congratz..;)

lia bulat said...

adat owg dok asrama...mmg cm2..
cm nk pindah umh pn ada..hehehe

mysara said...

haha..tu la...penuh krete...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman