Saturday, 6 February 2010

Bangi oh Bangi

salam....
ari ni ada kerajinan plak nk update blog....
still remember g TALI KASUT yg ak citer kne pakai tu???
ari ni ak dah xpakai dah coz dah beransur sembuh....hehehe.....
ak dh boleh makan..tp ckit-ckit la...kne slow2....baru nak elok kan....
sok ak nk balik BANGI!!!!
BANGI!!!! WAIT FOR ME!!!!
rase dah tak sabar nak balik kolej..ye la dah seminggu MC duk umah..banyak benda nak kene cover ni....maklumlah tak lame lagi akan start test 1..studinyer tak lagi....
tp xpe..masih belum terlambat g....
awal g kan...apa2 pun sebenarnya banyak benda yg bermain dalam fikiran ak ni...
actually ak terasa nak makan macam2 lepas elok dari demam ni...
makaroni, pizza, ayam goreng la...macam2....teruk betul la nafsu ni....maybe coz lama sangat demam kot.....
lepas tu ibe plak asyik suh ak makan je vitamin tu...bertambah-tambah la rasa dalam diri ni nak makan...haha...:D
sepanjang ak demam ni, berat ak dari 41kg dah turun ke 39.5kg...ala bukan banyak mana sangat pun...tapi ibu n ayah tetap kata dah bertambah kurus n ari2 dorang membebel suh ak tambah berat badan...ish2....sabor3....
ape2 pun benda pertama yg ak pk nk makn n terus makn apa je yg ak rasa tekak ni nk...hehehe...
so ak dah bersedia nk bayar balik tak dapat makan ak yg seminggu tu...nanti dah puas bayar, diet la balik...huhu..:p


6 comments:

lia bulat said...

dan sebenarnya kmu mmg dmm lapar bnda sdp..hehehe....tepat skali

mysara said...

haha..pndai sggh kamu...
ni balas dendam namenyer...

lia bulat said...

jgn..nt gemokkkkkkkkkkkkkkk...'bru taw..hehehe

mysara said...

haha....lps gemuk diet balik....:p
pas tu makan la blik...

[e][j][a] said...

aduhhh..lapo plak tgk ...cantik background die..

mysara said...

mmg dah tersgt lapar pn...:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman