Monday, 15 February 2010

After sembuh...D'One Steak

salam..
hye sume!!
ingat g ri tu ak ada story pasal ak tak chat tu??
so after MC seminggu ak dah mula kembali semula ke kolej..kene la cover apa yg patut kn..dah seminggu tertinggal sampaikan ibu ayah ak risau sangat takut banyak yg tertinggal...
so sepanjang seminggu ni ak di kolej, ak sibuk bagi MC kt lecturer2..ye la ak bukan xg kolej sesuka ati..
ari isnin, slase n rabu kepala ak xok sangat g..masih pening2..means darah ak lum stabil..
so bila masuk dalam claz ak juz dengar je apa yg lecturer sampaikan..untuk ak faham betul2 payah ckit la...
setiap ari slase kami student USTAZAH WATINI dikehendaki untuk g ngaji..so seawal 7.30 kami akan ke APARTMENT SRI AYU...kami solat maghrib jemaah then blajar sebutan ngaji ngn betul...
tp utk mggu baru ni, member2 bek ak, IDA, TIKAH n NISA dah planning nk g makan kt D'ONE STEAK...
oh sedapnyer..terutamanyer utk org yg baru bek dr demam cm ak ni...sume bnda ak nk rasa..
ak order BLACK PAPER STEAK..oh..nikmatnyer!!
kt cni ak sertakan pic kitorang malam tu...

2 comments:

lia bulat said...

ni sbnrnya skt ngidam mkn sdp2 ni..ehehehe

mysara said...

haha...:D
lebih kurang r...mengidam macam2...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman